02.11. 10
	Gastronomie Rakouska
			Jazyková úroveň podle SERRJ: A2, základní speciality rakouské kuchyně - rakouské polévky, hlavní chody a deserty, příprava lineckého dortu, procvičení výrazů  rakouské kuchyně, historie Mozartkugeln a slovní zásoba týkající se prostřeného stolu		
		
			Seznámení se základními specialitami rakouské kuchyně - rakouské polévky, hlavní chody a deserty. Názorné video průběhu tvorby lineckého dortu. Výklad a procvičení výrazů týkajících se specialit rakouské kuchyně. Rozvoj řečových dovedností, jazykové interakce a znalostí v oblasti gastronomie. Osvojení a procvičení souvisejících jazykových struktur.		
				
			Úroveň:
			A2			Téma:
			odborné		
		
		
		
	
						Stáhnout
		počet stáhnutí: 232
	
	
		
		
	
	
	
