jazyky-interaktivne.cz

svátek má Taťána, 29.3. 2024
16.09. 11

Česká kuchyně

Výukový materiál je určen pro studující na úrovni B1 podle SERRJ. Zaměřuje se na zopakování a rozšíření slovní zásoby a poznatků z oblasti gastronomie. Jednotlivé listy VM obsahují cvičení, při kterých studující pracují s typicky českými jídly a nápoji. Výukový materiál obsahuje ale také cvičení, při kterých si studující zopakují vědomosti obecně důležité k tématu stravování.
Výukový materiál je určen pro studující na úrovni B1 podle SERRJ. Lze probrat během jedné vyučovací hodiny, je však možné jej rozdělit i do více hodin. Zaměřuje se na zopakování a rozšíření slovní zásoby a poznatků z oblasti gastronomie. Jednotlivé listy VM obsahují cvičení, při kterých studující pracují s typicky českými jídly a nápoji. Studující se mohou seznámit i s osobností M. D. Rettigové. Výukový materiál obsahuje ale také cvičení, při kterých si studující zopakují vědomosti obecně důležité k tématu stravování.
Úroveň: B1 Téma: odborné

Další materiály tohoto autora